~Follow Me~

06 May, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

06 May, 2011 www.tips-fb.com
Assalamualaikum...
Selamat tengah hari. Dah makan ke belum nie? Aku belum makan lagi. Baru balik Tesco. Penat pon tak hilang lagi. Tapi macam biasa la penat ke tak still bukak blog aku nie dan jalan2 ke blog wajib dilawati setiap hari. Tadi masa jalan2 kat dapur Cik Mat Gebu, ternampak CMG post pasal BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011.


Rupa-rupanya encik Ben Ashaari dah dah lancarkan GEGAR BLOG untuk bulan Mei nie. Rasa berkobar-kobar plak nak join. Syarat2 dia senang je. Letak banner macam kat atas tue pastu buat entry pasal GEGAR BLOG nie. Senang je kan? So sesape yg nak join mcm aku jugak sila klik kat banner kat atas tue erk.

notakukukakitangan : Hari ibu ahad nie. Birthday aku plak Rabu nie. Ade sesape nak bagi hadiah kat aku tak??

tekan like taw

24 tukang komen:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

mykhalis said...

gud luck k?

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

pencari cinta said...

@en solo
jom gegar2 sampai bergegar kepala...brrrrrr

pencari cinta said...

@mykhalis
TQ

pencari cinta said...

@Fauzie Jasmani
jemput2la menggegar kat snie...gudluck jugak

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


kalo blogger2 baru join lg elok..blh perkenalkan diri...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Ros Anisza said...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

pencari cinta said...

@BLADE EDGE
tuela...bagus juga bila ada program gegar2 nie..blogger baru mcm sy boleh menumpang...

pencari cinta said...

@Ros Anisza
salam perkenalan jugak...jom gegar gegar

IdaNurFieyda said...

gegaarrr lg dr segmen abg ben.. ^_^
kebaboommmm!!

mykhalis said...

gud luck k?

pencari cinta said...

@IdaNurFieyda
wah dah bukan gegar nie..siap meletup kebaboommm...hihi

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

mas saari said...

salam singgah and follow..
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66!

yuhanis said...

hye dan salam gegar!!

hee...anis dr grup 3 dtg gegar sini...

jgn lupa singgah blog anis plak ye...

dan anda sudah di FOLLOW! :)

http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)