~Follow Me~

27 July, 2010

"FREE Bag Keychain Yang Cute"

27 July, 2010 www.tips-fb.com
kawan2 jom la join giveaway dri Tinta Comellote nie......
tarikh tutup 31 Julai nie je.........
jd kena cepat2.........

Giveaway ni senang jer, ada beberapa syarat seperti berikut;
1. Buat satu entry ringkas dengan tajuk "FREE Bag Keychain Yang Cute"
2. Nak jadi follower - tiada paksaan, terpulang kepada anda
3. Letak badge giveaway kat sidebar blog anda dengan linkkan ke blog ini
4. Jawab soalan ringkas, memang kacang jer soalan pilih jawapan yg berkenan di hati. Untuk jawab soalan klik [sini], lepas dah jawab submit yer jangan lupa pulak.
5. Masukkan 2 url ini dalam entry ringkas anda itu



nak taw ape hadiahnye???


so, apa tunggu lagi......nak join???
Klik pd banner di atas............


tekan like taw

0 tukang komen

26 July, 2010

~Saya Suka Makan Telur~

26 July, 2010 www.tips-fb.com















tekan like taw

4 tukang komen

25 July, 2010

~Today is Sunday~

25 July, 2010 www.tips-fb.com
Aiii tawan2 cume.........
Tawan2 cume cihat x??
Kiter??
Kiter pon cihat........
Bertambah-tambah 'cihat' pon boleh jgk...........huhu..........
Selalu pagi2 Ahad cmnie kiter mmg liat sket nak bangun........

huwargh........ngantuknyer...awal lg r.......

Maklumlah xde kelas..........
Tapi arinie kiter bangun pagi rasa segarje badan..........
Xngantuk cam selalu.......
Walaupun malam td kiter tdo lewat.......

Kiter pon xtaw r nape xleh tdo........
Puas kiter golek2........

Tapi mata nie degil jugak...........
Pastu kiter pon msj ngan Mr. Panda.......

"..........**m* xleh tdo r.....asik igt *a** je....xtaw nape........."

Pastu Mr. Panda pon reply.....

"......... **m* cbe tepuk bantal 3x pastu tdo........"

Ok.......kiter pon buat je r seperti yg disuruh walaupon kiter taw xde kaitannye tepuk bantal ngan leh tdo........huhu............
Tidak berapa lama kemudian.........
Kiter pon da start mengantuk...........

Pastu kiter pon tertidur............
Xsedar pukul brape............

Berkesan jugak idea Mr. Panda nie........
Walaupon nmpak cam xlogik jek..........
Xkisah la...........
Yg penting...........tq Mr. Panda.............
I luv u..........

hormon gelenyar tgh memuncak

Pagi nie kiter bangun tanpa rasa ngantuk sket pon.........
Badan kiter rase segar jek........
Maybe sebab malam td kiter gune Detox Foot Patch.........
Memang bangun pagi badan kiter rasa ringan jek...........
Xde sleepy sleepy.........
Thanks to Detox Foot Patch.........

Lepas mandi manda...........

Kiter pon bersiap la seadanya............
Simple jek...........
Xdenye nak make-up2..........
Sebab kiter pon xreti pakai make-up..........huhu............

Pastu bermula la kiter punyer pengembaraan ke Kajang..........
Jauh wooo Kajang ngan Cheras.........
4 hari 4 malam jugak r nak sampai kalau jalan kaki.......

Sesampainyer di Kajang, kiter tgk abah ngan adik kiter da tunggu........
Pastu trus g makan.........
Sebab kiter tgh lapar giler2..........

Arinie mmg bnyak giler kiter makan........
Xhenti2 mulut nie mengunyah.......
Paling best biler dpt makan Sate Kajang........
Wah........memang sedap..........

30 cucuk sate habis dihentam oleh kiter, abah n adik.......
Memang dasyat r..........
Pastu around pukul 5 kiter pon nek bas balik KL.......
Xleh nak tunggu lame2........
Takut ujan makin lebat.......

Sampai je rumah.........
Seperti biase la..........bersihkan diri........
Pastu cam biase gak kiter mesti mengadap Miss Lappy kiter nie........
Xleh r xtgk die sehari.........
Rindu jer rase..........

Eh tawan2...........kiter xleh nak citer panjang2 r.........
Baru kiter igt.......
Assignment yg Prof Hood bg xsiap lg.......
Kiter chow dlu erk?
Kiter nak kne bace journal lagi........

Aduih...penatnyer.........

Ok la tawan2....
Papai..........
Sweet dream............
Tdo mimpi kiter taw........

Muaks


tekan like taw

2 tukang komen

24 July, 2010

~Diari hari Sabtu~

24 July, 2010 www.tips-fb.com

Hari nie ari sabtu....selalunya aku mesti keluar dgn abah tp arinie abah kte abah nak g kenduri...so esok jela baru kuar g Kajang jumpe abah....

Arinie sgt2 bosan..........
Duduk rumah je....ngadap Miss Lappy........dan blogwalking...

Pastu td kuar jap ambik barang dri Kak Niena....
Sementara tunggu Kak Niena sampai......sempatla jugak layan msj2 ngan Mr. Panda...

Mr. Panda marah sbb xmakan lg.....pastu trus dpt pangkat degil.....huhu....
Sekotak besar jgk la barangnye......

urgh...kotak yg besar n berat...tp berjaya aku naikkan ke tgkat 4...huhuhu

Sampai2 je bilik, terus terbaring kepenatan + kesemputan....

pastu layan blogwalking lg.......
sambil2 blogwalking.........sambil2 beranganaku kan memang suke berangan
hari nie nak berangan pasal ape erk???
haaa...........berangan pasal Mr. Panda r.........
xsabar nak jumpe ngan Mr. Panda...........
nanti leh g jalan2........gpon time 2 abah balik kampung............
mesti bosan kalau weekend dok kt umah jek.........

pastu nak ajak Mr. Panda makan2..........nak bawak g tempat makan baru..........bosan r asik makan tmpt 2 jek...........


eh eh.......dah nak Maghrib nie...........len kali la plak sambung berangan...........papai kengkawan..........

notakaki: sampai ke saat entry nie di tulis, xmakan pon lg.....sebab malas nak turun g cafe.......ups xleh gtaw Mr. Panda..........nanti kne marah.......huhu


tekan like taw

1 tukang komen

AnisSweet Chocs&Cakes 1st GiveAway

www.tips-fb.com

Jom2 kita semua pakat ramai2 jenguk blog Anis Sweet Chocs & Cakes
Blog nye memang comey...background warne pink lg....i like.......
Pastu punye la bnyak gmba kek n coklat yg kiut miut....paling xtahan tgk coklat bntuk love 2 r..rasa cam nak ngap jek.......
Anis Sweet Chocs & Cakes nie dah setahun ditubuhkan........sebab 2 la pemiliknya nak buat GA nie.....hadiah yg ditawarkan best taw........
  • Hadiah berupa hamper Hari Raya yang terdiri dari Chocolate and Hari Raya Cookies produk AnisSweet Chocs&Cakes
sape yg xnak kan?? hamper hari raya 2........nyum nyum.........
eh2 korang nak join jgk erk?? apa lg....klik jek kt banner di atas........



tekan like taw

1 tukang komen

23 July, 2010

GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE

23 July, 2010 www.tips-fb.com
Another giveaway yg di tag oleh kak yong...



GIVE AWAY nie datangnya daripada blog JIJA’s LOVELY COTTAGE

Tarikh give away ni bermula dari 8 Julai hingga 31 Julai 2010
Hadiah yg ditawarkan sgt2 la menarik.........

Pertama – Bread Box
Kedua – Spoon Box
Ketiga – Cutlery Holder

Memang berbaloi lah kalau menang.......
So, ape lg di tunggu???
Cepat klik pd banner utk sama2 mencuba nasib.........

rakan2 blogger yg saya nak tag adalah

tiefazatie
syuhada
gniewish

tekan like taw

1 tukang komen

21 July, 2010

~My_OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri~

21 July, 2010 www.tips-fb.com
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your blog to display this banner!


Assalamualaikum.........
Hari nie turn saya plak utk menganjurkan GIVEAWAY!!!
Suke x??suke x??

Syarat2 mudah je, hadiah pun menarik

Pertama : Mesti ada Blog dan tinggal di Malaysia

Ke-2 : Jadi follower kt My_OnLine_Shopp & Pencari Cinta

Ke-3 : Letakkan blog My_OnLine_Shopp & Pencari Cinta ke dalam bloglist anda (supaya senang nak tgk update terbaru dari saya)

Ke-4 : Buat satu entry bertajuk "~My_OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri~" isi kandungan nya bebas tapi lagi best kalau anda promote barangan di blog My_OnLine_Shopp kerana saya akan beri anda peluang ke-2 semasa undian dijalankan nanti..nak copy & edit ni pon orait jek

Ke-5 : Copy code banner di atas & letak kt sidebar & dalam entry supaya saya taw siape yg join giveaway nie

Ke-6 : Tag 2 orang rakan anda & makesure dia di inform...

Ke-7 : Bagitaw saya yg anda telah menyertai giveaway saya di ruangan comment entry di blog My_OnLine_Shopp
sertakan bersama:
FOLLOWER ID & URL ENTRY

Sila ikut syarat2 yg ditetapkan jika tidak mahu di disqualified...


eh eh......lupe plak nak gtaw hadiah ape erk?
Hadiahnya mesti la menarik.......iaitu:

TEMPAT PERTAMA
50pcs Biskut Almond London

TEMPAT KEDUA

50pcs Bahulu

HADIAH AKAN DITAMBAH JIKA PENYERTAAN MENGGALAKKAN

TARIKH TUTUP PENYERTAAN PADA 31 OGOS 2010



tekan like taw

2 tukang komen
Related Posts with Thumbnails

~Jom Exchange Link Dgn Pencari Cinta~