~Follow Me~

22 August, 2010

Datin Seri Siti Nurhaliza dating ngan balak baru? Biar betik

22 August, 2010 www.tips-fb.com
Oleh kerana semalam hari sabtu so aku pon decide nak kluar ngan my Mr. Panda memandangkan abah aku keje semalam. Saje ajak Mr. Panda bukak pose sama2. Nie kira tahun pertama r kitorg berpuasa bersama tapi nak raya xleh r nak raya bersama coz aku balik kampung aku dia balik kampung dia. Apa jadah plak aku nak ikut dia balik kampung. Nak mampus ngan mak aku try r buat. Nanti mesti kluaq ayat camnie:

"Belum apa2 lagi dah gatai nak ikut jantan balik rumah. Memang pantang keturunan kita buat perangai cam2". Hang try la buat kalau nak rasa kena hambat ngan parang?".

Gulp...

Aku pon xde la gatai sgt sampai nak buat perangai camtu. Aku masih menjaga sopan santun dan adat susila org kita. Masih mengekalkan ciri2 ketimuran. Chewah. Macam harem je.

Enough about that. So semalam berangkatlah kitorg berdua ke MidValley utk berbuka puasa bersama2 walaupun sebenarnya aku lebih suka lepak kat Jalan Masjid India sbb ada bazaar Ramadhan.

Maka dudukla kitorg berdua di sebuah restoren utk menjamu selera. Gila babas punya la awal ambik seat. Pukul 6.50 dah tercongok dpn pinggan nasik tunggu waktu berbuka. Lama lagi kot nak bukak posa. Terpaksala tahan nafsu tgk makanan dpn mata. Rasa macam nak ngap time 2 jugak. Boring punya pasal plus taknak concentrate sgt tgk makanan 2 aku pon usha2 la surrounding tgk2 ada tak org2 yg aku kenal. Takut kantoi beb. Mr. Panda aku bukan utk tatapan umum k. Nanti bocor r rahsia aku.

Comel kan? Mr. Panda aku lagi comel. Sila jgn percaya.

Tengah sedap2 dok mengusha org tiba2 aku ternampak TokTi. Apa menatang plak TokTi 2? Ko nampak tikus ke? Oh Tidak! Aku nampak Siti Nurhaliza. Biar betik???
Boleh bayang x bertapa terkujat nya aku? sampai 3 question marks. Tiba2 pelbagai soalan bermain di benakku. Cewah...

  1. Apa jadahnya pulak si TokTi nie berbuka kat tempat xde kelas camnie? Orang biasa cam aku xkisah r kot setakat berbuka kat kedai cokia camnie. Tapi orang luar biasa cam TokTi haruslah berbuka kat tempat high class.
  2. Siapakah mamat bersamanya itu? Nak kata Datuk K mcm bukan sebab xde misai. Anak tiri dia kot...tapi cam pelik je. Mamat nie muka macam Hindustan sket. Hensem r jugak klu nak compare ngan Mr. Panda aku. Sila percaya =(
Aku pon mengusulkan aku punya findings kat Mr. Panda

aku : awak tgk kt belakang awk 2? Siti Nurhaliza la...

dia : ish...pelanduk dua serupa kot. Xkanla Siti dtg makan kt sini..

aku : tapi style tudung dia sama la...2 siap ade taik lalat lagi..betul la 2 Siti wak...sape laki sebelah dia 2 erk? muka mcm pelakon Hindustan jek..

dia : dah2 jgn nak jd wartawan hiburan kt cnie...biarlah dia...

aku : ish...xboleh awak...berita panas nie...glemer sy klu nanti TV3 dtg interbiu..awk xbangga ke makwe awk jd glemer? (ayat pancing cam harem)...nak kne ambik gambar nie tunjuk bukti....

dia : sayang........xpayahla...jgn sibuk hal rumah tangga org...biarlah kat dia nak keluar ngan sapa 2..kawan dia kot 2...kalau cerita awk 2 xbetul kira fitnah taw. Awak taw x ape hukum org yg memfitnah? Fitnah 2 lebih besar dri membunuh taw (sekali kne tazkirah Ramadhan la pulok)

aku : Baik...........sambil menundukkan muka tanda penyesalan..(bajet cumel)


Lepas kne lecture sedas dua aku pon diam jela and continue pandang makanan yg terhidang atas meja. Tinggal lg seminit nak azan.

Allahuakbar Allahuakbar.........

Aku pon terjaga........dah subuh rupanya. Tue la tidur lagi lepas sahur kan dah termimpi2. Mr. Panda r nie sape suruh kejut aku awal2 bangun sahur (memang terbalik sbb dia kejutkan aku bukan aku kejutkan dia. Sila abaikan statement ini). Pukul 4.30 dah kejut bangun sahur, makan sampai kul 5 pastu nak tunggu azan subuh cam lambat lagi sambung tdo jap. Xpasal2 mimpi TokTi ngan mamat Hindustan. Apa daa........

notakukukaki : len kali lepas sahur bwk2 la mengaji Quran...jgn nak bantai tdo trus lepas makan.
kan dah xpasal2 belog aku nie jd belog gossip

tekan like taw

5 tukang komen:

LYaFRINA said...

ishhh.. baru nk bkontroversi.. skali halimunan di dlm mimpi sajok.. hehehehhe..

ermm adik nurse kat hukm k??? sem bape dah??

pencari cinta said...

@LYaFRINA
hehe...saje bikin propa...a'ah blaja kt HUKM...da sem 7..insyaAllah bulan 8 next year da grad kak....
seronok tgk kak lya da sihat...Alhamdulillah...

Cik_daya said...

laa..ingatkan betul laa tadi...
rupanyer mimpi jew...

pencari cinta said...

@Cik_daya
jgn marah ha.......

Anonymous said...

backlink solutions john seo backlink service google backlinks

Post a Comment

Sudi-sudila tinggalkan komen untuk cik pencari cinta.Jangan lupa tinggalkan link blog anda supaya senang saya mengunjungi anda semula.

Related Posts with Thumbnails

~Jom Exchange Link Dgn Pencari Cinta~