~Follow Me~

10 August, 2010

JELAJAH BLOG RAMADHAN '1431

10 August, 2010 www.tips-fb.com
JELAJAH BLOG RAMADHAN '1431

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Ramadan datang lagi membawa seribu barakah dan nikmat yang telah Allah janjikan pada hambaNya yg bertaqwa......
Marilah sama2 kita mengimarahkan Ramadhan dgn mempertingkatkan lg amalan2 sunnah di bulan yg mulia ini...
Pada teman2 blogger,
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Selamat Berpuasa

Puasa jgn tak puasa taw...
Jangan puasa yang yok pagi2 bukak periuk....
Jangan kentut dalam air nanti batal puasa....hehe....
Esok dah puasa...
Jangan buat2 lupa plak....
Selamat berterawih malam nie..........

Kepada korang yg sudi berkunjung ke blog Pencari Cinta nie, saya nak jamu anda dgn masakan istimewa utk berbuka puasa....siap pakej moreh lagi....

Laksam yg super sedap dari resepi-gerai

Saya ingin memberikan shawl yg cantik2 dari sini utk anda....mesti cantik dipakai semasa menyambut lebaran nanti...

notakaki : terima kasih sudi berkunjung ke teratak Pencari Cinta dan thanks a lot 2 Mr. Ben


tekan like taw

4 tukang komen:

annfrendly said...

hihii..
laksam pakej moreh..
nyumm..nyummm..
terliur tengok laksam tu...
selamat berpuasa..
malamni jangan lupa kunci jam untuk bangun bersahur taw..

pencari cinta said...

@annfrendly

sgt sedih jd org bujang sbb bersahur ngan biskut kering....
balas dendam buke pose heavy2...
nanti jom pekena murtabak ngan bubur lambuk plak.......

Cik_daya said...

selamat menunaikan ibadah puasa

pencari cinta said...

@Cik_daya
selamat berpuasa cik_daya....
jgn puasa yang yok taw...hehe....

Post a Comment

Sudi-sudila tinggalkan komen untuk cik pencari cinta.Jangan lupa tinggalkan link blog anda supaya senang saya mengunjungi anda semula.

Related Posts with Thumbnails

~Jom Exchange Link Dgn Pencari Cinta~