~Follow Me~

16 May, 2011

OSCE

16 May, 2011 www.tips-fb.com
Dengan ini diumumkan bahawa OSCE group first dah tamat. Di saat entry nie ditulis, ade lg 12 orang kawan aku yg sedang berjuang. Untung nama aku kat atas. Cepat sikit abes. OSCE kali nie ade 11 station. Pasal aku punyer performance arinie, aku nak cakap" no comment" jek. Ala-ala Fasha Sendat gitue. Malas dah nak pikir, janji dah settle sudahla. Yang penting aku kena prepare untuk VIVA hari Rabu nie and Research Presentation Khamis nie. Slide show pon tak siap lagi. Aduh hai. Jeles dengan kawan2 di IIUM, diorang dah settle dah semua tue. Tinggal nak prepare untuk Exam LJM jer lagi. Cepatla minggu nie berakhir, tak sabar nak balik kampung.

Summary untuk OSCE hari nie (16 Mei 2011)
  1. ETT suctioning                                                                                                   
  2. Breast Self Examination (perform and teaching)
  3. Health education on Amtriptyline 100mg to Deppressive patient
  4. Fetal Movement Chart for Primigravida women with 36 weeks of pregnancy
  5. Top and Tail
  6. Immunization (injection)
  7. Feeding premature baby with Prem 24 via Ryle's Tube
  8. CBD insertion at home                                                                                      
  9. Advise on CBD care (terlupa nak ajar cara empty kan urine bag)
  10. Administration of Amlodipine 10mg orally
  11. Drug calculation (IV Tazosin)
notakukukakitangan : Selamat Hari Jururawat dan Selamat Hari Guru kepada semua Pensyarah dan CI. Terima kasih banyak2 kerana sepanjang 4 tahun nie anda telah menjaga saya dan rakan2 saya dengan baik.
    tekan like taw

    1 tukang komen:

    *Miss Geli^ said...

    terima kasih backing..hahahahahahharam!

    Post a Comment

    Sudi-sudila tinggalkan komen untuk cik pencari cinta.Jangan lupa tinggalkan link blog anda supaya senang saya mengunjungi anda semula.

    Related Posts with Thumbnails

    ~Jom Exchange Link Dgn Pencari Cinta~