~Follow Me~

14 May, 2011

Cuba Nak Jadi Kreatif

14 May, 2011 www.tips-fb.com
Selamat pagi. Apa khabar uols? Dah sarapan? Aku macam biasa r of coz belom sarapan lagi. Aku memang jarang breakfast nie selalu bruch je terus. Jimat masa, tenaga dan wang ringgit. Ok enough on intro.
Korang perasan tak apa ada kat atas tue? Kat header la. Korang nie pg pandang kat mana pulak?. Nie hasil keje malam tadi la nie. Konon2 bajet dah abes exam la. Tak sedor diri betul. Padahal ade banyak benda lagi tak settle. Semalam aku memang tak study langsung. Dok try maen2 ngan Adobe Photoshop nie. Aku nie tak kreatif so aku punya design simple jer la. Tak taw nak letak gambar ape. Mintak tolong kat Mr. Google pon cam tak membantu sangat jek. Tapi dapat jugek la hasilkan tiga designs. Kira okla tue bagi amatur macam aku yg baru nak berjinak2 nak jadi kreatif nie kan??


Tema Cupcake

Tema colourful stripe

Tema takde tema

 Tampal2 huruf

Aku Bukan Blogger Popular

notakukukakitangan: ade ke sesape di antara korang yg nak mintak aku tolong buatkan header? Tapi design cincai camnie jerla. Kalau ade idea boleh jer bagitau. Aku tolong buatkan free jek. Nak tak? Ape? Tak nak? Tak nak sudah...

tekan like taw

4 tukang komen:

.........cP~ said...

wah......!! oya, sila edit gambar kelas! aku malas nih. T_T (ok, aku malas sebab aku rajin tengok variety show). wahaha

ainol akasyah said...

kreatif nya..bagus2 edit guna ape yer JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

pencari cinta said...

@ainol akasyah
saya guna adobe photoshop CS2 jer...try la...best woo

Gen2Merah said...

wahhh cantik2... kreatif
salam ukhuwah salam kunjung mengnjung ya (",)

Post a Comment

Sudi-sudila tinggalkan komen untuk cik pencari cinta.Jangan lupa tinggalkan link blog anda supaya senang saya mengunjungi anda semula.

Related Posts with Thumbnails

~Jom Exchange Link Dgn Pencari Cinta~